27-07-05

Echte freaken!

Ik had in één van mn postjes eens beloofd dat ik mn ervaring met een ‘echte’ freak hier eens zou neerpennen. Bij deze.. En let op, tis shockerend! Voor mij toen alleszins toch!!

Niet lezen onder de 16 jaar tenzij met toestemming van een volwassene.

Tis ondertussen zo’n kleine 2 jaar geleden. Samen met N’ke en J. gingen we als 3 onnozele naïeve ganzen naar de nacht van de erotiek in een ‘dancehal’ bij ons in de buurt. Twas eigenlijk meer zo’n marginaal discotheekske, maar met het funne dat je onnozel kon doen en terwijl nog de coolste van ‘the place’ kon blijven ;)
Vraag me niet hoe we er beland geraakt zijn, maar ik geloof dat de toenmalige vriend van N’ke er werkte als jobstudent achter de toog.
Nu soit, we kwamen binnen, kregen we al onmiddellijk zo’n fluffy koeiending-tasje in onze handen gestoten met als inhoud een lelijke kanten string die zelfs meisjes met maatje 34 te klein waren. Kinderstrings? Maar van kant?? En dan int zwart?? We begrepen er niets van. Dat tasje hebben we dan ook gauw ergens stiekem gedumpt.
Verder stond er een tafel met allerlei ‘attributen’ uitgestald. Daar wij uit het tijdperk van de ‘Upperdare-party’s’ stammen, keken we er al niet meer van op.
Achter in de zaal hadden ze met planken en een raam een ruimte voorzien. Er stond een lange zetel, scheen rood licht en achter het glas een stripster. Nu ja, veel strippen kon ze niet meer doen, want ze liep al vrij vroeg rond in een niemendalletje van een string (haar zou die string wel gepast hebben) en haar neptetten bloot (ik zeg tetten want het waren tetten).
Maar wat vooral opviel was dat dit persoon aardig wat weg had van een zeer tengere vent... Haar borsten waren werkelijk niet iets van haar/zijn eigen Ze waren er als het ware tegenaan geklatsht! En bovendien hadden ze een vierkante vorm met zo van die minisule soupappen. Ja sorry, geen respect voor haar plastische chirurg, hoor. Walgelijk!
Ze had geen brede heupen, een recht model eigenlijk en tussen haar poep klopte het ook niet.. Bovendien was ze lelijk van gezicht. Ze leek alsof ze 45-50 jaar oud was (waarmee ik niet wil zeggen dat mensen van deze leeftijd lelijk zijn, hè) Kortom een oudere transsexueel.
Jaja, we hebben haar goed geobserveerd, het was gewoon te freaky om er niet naar te kijken. Subtiel dan.
Wat was nu het doel van deze kamer? Awel, tegen de betaling van 1 drankbonnetje mocht men die kamer binnengaan en kreeg je 3 minuten een persoonlijke lap-dance van haar! En de gordijnen gingen dicht hè!! Je kunt niet geloven hoeveel mensen er binnengingen, ja zelfs vrouwen.
Ook op ons was ze al de hele avond aan ’t lonken, maar no way dat wij er maar iets mee te maken wilden hebben! Dat vond ze dan blijkbaar weer zeer uitdagend en in een mum van tijd stond ze bij ons met haar zweepje (jaja, dat had ze dan ook nog eens!!) en tikte ze ermee tegen onze benen en achterwerk. Ofwel, als we een beetje met de benen uit elkaar stonden; je weet, zoals vrouwen kunnen staan, met 1 voetje naar buiten gericht; kregen we gegarandeerd die zweep tussen ons benen ‘gesmeerd’.
Maar.. ze had niet op mij en mijn snelle reflexen gerekend. Ik voelde dat ze achter me stond, en ze was al zo voorspelbaar dat ik wist wat er ging komen. Dus opeens voel ik die zweep tussen mn benen verschijnen en prompt klapte ik mn benen toe en nam de zweep van haar af. Ik ben toen op haar beginnen slaan ermee, tot hilariteit van de omstaanders met het gedacht dat ze nu wel eens daarmee zou ophouden en afdruipen. Maar niks was minder waar natuurlijk. Ze vond het fijn, de trut! Toen ze de zweep te pakken kreeg, en mij dichterbij wou trekken, heb ik het onding maar gauw losgelaten.
Ze was echter zo onder de indruk van mijn onbeschoftheid dat het dan ook niet lang duurde of ze stond weer rond mij te drentelen als een loopse teef. Negeren hielp niet, ik werd er werkelijk ongemakkelijk van. Op een moment vroeg ze iets aan mij. Of ik niet met haar mee wou gaan in het ‘kamerke.’ Vervolgens nam ze mijn hand en legde die op haar vieze borst!!! Natuurlijk trok ik onmiddellijk terug, gruwelijk was het!!! Een ijskoude harde tiet in mijn hand. Ik was gedegouteerd, ik was geshockeerd, ik was verbouwereerd. Zelfs kotsneigingen bleven niet uit. En van het gezicht van mn vriendinnen stond walging ook af te lezen.
Natuurlijk hebben we onze spullen onmiddellijk genomen en zijn we het afgebold. In de auto drong het pas tot ons door wat we alweer meegemaakt hadden. Lachen en gieren, maar toch met een wrange nasmaak. Thuis heb ik mijn handen met dettol gewassen, maar nog steeds voelde ik dat koude ding ‘brandden’ in mn handen. Ik heb er toch dagen afwisselende gevoelens bij gehad, walging en hilariteit!
Zelfs nu heb ik dat gevoel nog..

En naar een nacht van de erotiek zijn we nooit meer geweest.. brrrrrr…

PS: Ik weet van haar/hem nog foto’s staan op het internet. Ik ga deze hier niet neerzetten, maar voor degenen die toch zo nieuwsgierig zijn hoe deze freak eruit zag.. stuur me een mailtje en ik email de foto door..

18:03 Gepost door Tinkerbell | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

jaja Tinky durft een tet een tet noemen, en gelijk heeft ze :-)

Gepost door: fILLE | 27-07-05

ooooh jak ik zou het mens met nep-tetten wat het ziekenhuis ingemept hebben... En euhm, mss helpt het om eens onderdaan een neepke te geven ;o)

Gepost door: Anne | 27-07-05

GIEREN STINKIE, ik lig hier plat van t lachen!
Niet dat ik haar enige verleidelijke blik had getoond waardoor ze rond mij was komen dansen ;-p maar als ze met die zweep ook maar in mijn buurt zou komen, man, ze had er idd van langs gekregen! Reclame van het welgekende biermerk 'wij willen tette zien' was hier dus niet van toepassing! Lijkt me gieren met die meiden van jou op stap te gaan!
Ciao bella! Mi amor ;-)

Gepost door: ac | 27-07-05

bwuhkkk :-s

Gepost door: liese | 27-07-05

Lol Wat een verhaal. Zo super dat men het zelfs niet zou kunnen verzinnen. De foto's wil ik trouwens niet echt zien hoor. :-s

Gepost door: Young Crazy Fool | 27-07-05

gruwel overwint het toch van de nieuwsgierigheid voor de foto :)

Gepost door: Elle | 27-07-05

Brrr Klinkt redelijk degoutant ja!

Gepost door: Little Witch | 28-07-05

.. haha ik kan het mij voorstellen, danku, voor die foto is het nog te vroeg ;) Tssss :-)

Gepost door: casper | 28-07-05

. Zelfs dat verhaal had niet gemoeten... :-)

Gepost door: Hephi | 28-07-05

puree weer een verhaal om bij te gaan zitten
zou ik niet graag tegenkomen
N

Gepost door: niki | 28-07-05

Amai... ... een hele belevenis!
Nog een fijne, zonnige dag Tinky!
Liefs van Fleur

Gepost door: Fleur | 28-07-05

walgelijk... Ik ben zelf maar enkele kilometers woonachtig van de grootste parenclub van het land en vind de personen die ik op vrijdagavond zie uit hun auto stappen als ik op weg ben voor mijn nachttaak al degoutant, je zou die vrouwen moeten zien uit die auto's komen, van sommige loopt de slettendrek er zo af, laat staan dat zoiemand me bepotelt...

Gepost door: justin | 28-07-05

°°° Tinkerbell,
'k Ben onder de 16 dus ben ik maar gestopt met lezen.
Binnen 5 jaar kom ik toch nog eens terug om het te lezen...
Groetjes en slaapwel

Gepost door: emiel | 28-07-05

Amai Niks voor mij, maar ik heb mijn portie al gehad :)

Gepost door: Leen | 29-07-05

De commentaren zijn gesloten.