08-08-05

Sorry als het weer melig is

Inderdaad sorry (maar eigenlijk ook niet), maar na 3 weken zit ik dusdanig nog steeds met mn hoofd in de wolken (en de voeten op de grond)
En blijkbaar heeft op-en-top-gelukkig zijn invloed op mn schrijfvermogen. Het vlot niet meer zo goed. Alé, ik weet niet meer iedere dag wat schrijven, maar het zal wel terugkomen zeker, dat ik dagelijks mijn portie 'posten' nodig heb!
Toch maar even iets over mijn weekend.
Dave is weer zo'n schat geweest om van vrijdagavond tot deze avond bij mijn thuis te te blijven. Ja, daar we zo ver van elkaar wonen, moeten we het doen met weekends bij elkaar doorbrengen.
Vrijdag dan niet veel uitgestoken, alleen genoten van het feit dat we elkaar terugzagen na 4 dagen.
Zaterdag van 's morgens vroeg tot 's avonds laat slaapkamers verhuisd van het appartement naar onze woonst. En mijn kamer in orde gebracht door plafonds en vloer aan te brengen, alsook al mn meubels en kleren te verhuizen. Hij heeft alvast een goede indruk gemaakt op mijn ouders. En het was natuurlijk 's avonds laat geworden omdat deze bibi zo koppig is dat ze alles op 1 dag klaar wil hebben, zodat ze zeker zondag-rustdag eer kan aandoen.
Zondag zalig lang in bed gelegen. Vervolgens hebben mijn ouders ons getrakteerd op een lekker etentje. Daarna hebben we hem Bokrijk leren kennen, gedeeltelijk dan toch. Hem afgebeuld omdat ik persé de 105 trappen in het hoogste torentje daar aanwezig wou doen.
's Avonds met ons tweetjes naar 'Mr. and Mrs. Smith gaan kijken. Van Brad Pitt en Angelina Jolie kun je niet meer verwachten dan dat het een goede film is. En het mooie ervan was dat we beiden onze favorietjes mochten aanschouwen!
En vandaag had ik een dagje congé genomen omdat het zijn laatste dag verlof was, tot zijn grote spijt, maar toch was hij in een goede bui! En ik heb geweten! Zalige massage, daar zeg ik genoeg mee en dat hij het zelfs een heel goed idee vond om naar Hasselt te gaan, maakte me al helemaal geloven wat een 'lucky one ' ik ben! Ja, en met een Limburgse lopen en dan Hasselt niet gauw te zien krijgen..Het zou zonde zijn!
Ik ben content, wreed content, ook al vertoeft hij ondertussen alweer terug in de buurt van de stad van mijn hart...

Nog mooie vooruitzichtjes:
Coldplay
Clouseau
Depeche Mode

Ik verheug me al!

Kolkend bloed, sterrenlicht
Warmtegloed, blozend gezicht
Fonkelde ogen, smachtent hart
Zuchtende strelingen in de nacht

20:44 Gepost door Tinkerbell | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

:-)

Gepost door: Péke | 08-08-05

Gelukkig Het straalt zo uit je post dat je enorm gelukkig bent. Ik hoop dat je het nog lange tijd mag zijn. En ik ben er bijna zeker van dat het ook zo zal zijn.

Gepost door: Young Crazy Fool | 08-08-05

. mmmmmmassage!!! :-)

Gepost door: liese | 08-08-05

* I certainly like that poem :)
Klinkt als mooie nachten met je geliefde ;)
x

Gepost door: pam | 08-08-05

wat een mooi gedichtje op het einde van je schrijfsel.

Gepost door: jolanda | 08-08-05

massage ?? Iemand fan voor een massage met mijn straaldraadsnor ??

Gepost door: somebody | 09-08-05

Anne weet niet goed wat te zeggen... Vandaar: super!!!

Gepost door: Anne | 09-08-05

°°° Je zou hir zelf op wolkjes beginnen lopen...
Groetjes en nog veel geluk voor jullie twee!

Gepost door: emiel | 09-08-05

zweven blijven zweven,want da s zalig he

Gepost door: Leen | 09-08-05

De commentaren zijn gesloten.