11-08-05

Over sex enzo.. +18

Nu eens iets anders dan de meligheid van de laatste dagen/weken. Don’t blaim me that I have wings and can fly.

Sex enzo.. (ik denk dat mijn tellerke weer de lucht in gaat gaan!)
De lengte en dikte van de penis van een man, in al zijn details..
Wat hebben ze graag? Hoe reageren ze? Wanneer…
Neenee, hier ga ik het niet over hebben! Dat heb ik bepaalde mannelijke personen beloofd ;o)

“De jeugd begint steeds vroeger met sexuele contacten”
Ja beste ouders van begin jaren '90 (niet allemaal hè, laat dat duidelijk zijn!), jullie moeten maar toegeven aan de grillen van jullie kinderen dat ze bepaalde kledingsstukken als korte topjes, rokjes en strings willen dragen. Dat ze op hoge hakken willen lopen. Dat ze op 11, 12-jarige leeftijd graag met lippenstift en mascara rondlopen (ok, als dit is voor een verkleedpartij, maar toch niet als normaal beschouwen) Ik gebruik voorbeelden van meisjes-grillen omdat ik zelf van dat geslacht ben, niet dat ik die grillen toen al had, ik liep toen rond als echt lelijke puber :oD Maar is dit nodig? Nee toch.
Maar soit, jullie moeten jullie ogen maar sluiten als jullie kind op 12, 13-jarige leeftijd op een fuif staat te wankelen met 2 pintjes bier in hun handen en een sigaret in hun bakkes. Stoer doen en zich volwassen voelen. Om 01.00 uur staan ze er nog, of laat ik maar zeggen: hangen.Om 02.00 worden ze naar buiten gedragen. Krijgen ze huisarrest voor een maand en staan na 2 weken alweer elders op een fuif dronken te worden.
En ja, het gebeurt. Het is me al meer dan 1 keer opgevallen dat er mensen rondlopen van de helft van mijn leeftijd, 1 kop kleiner. En ik ben al een kleintje.
Bier en sigaretten heeft natuurlijk niks met sexualiteit te maken. Maar op stap gaan op deze leeftijd?! Niks dan slecht! Veel te beïnvloedbaar. En ik spreek dan nog niet over termen als XTC, speed, enz..
Normaal is het dan toch dat er zich sexuele nieuwsgierigheid ontwikkeld. Normaal dat die leeftijd lager wordt en ik zie tienerzwangerschaps-statistieken zo de lucht inschieten. Want als ze zelfs niet het verantwoordelijkheids-gevoel hebben om teveel pintjes te laten, waar zouden ze dan het idee halen om een condoom te gebruiken? (Er zijn er met verstand, maar die hangen niet op fuiven rond)
Laat een kind toch kind zijn. Ze zullen je er later dankbaar voor zijn.

Nu ja, ik mag eigenlijk niet veel zeggen. Op stap gaan mocht ik niet voor mijn 16de, wat ik ook niet meer dan juist vind. 15-16 is de leeftijd ervoor. Ik wou al gaan toen ik 15 was, maar op dat vlak waren mijn ouders streng. 16 en niet jonger. En om 01.00 thuis dan! (Tot mijn 19de, tot ik mijn rijbewijs had, moest ik om 02.00 thuis zijn. Natuurlijk heb ik me daar niet altijd aan gehouden. En soms lukte dat, soms was het op de blaren zitten.)
Wel had ik een vriendje op mijn 14de, begin mijn 15de. Hij was 2 jaar ouder. En het was vrij serieus want na een half jaar waren we nog steeds samen. En ja, toen begon de sexuele nieuwsgierigheid te bloeien. Maar ik wou wachten tot mijn 16de. Voor de werkelijke daad dan toch. Maar er is meer dan de daad alleen, dus experimenteren bleef niet uit. Met het gevolg dat ik de leeftijd van 16 dus niet gehaald heb. Nog 1 maand te gaan en toch gezwicht. Beiden nog maagd, dus echt plezant was het niet :o) Niet dat ik slechte herinneringen eraan heb, hoor! Andere herinneringen zeker wel, amai niet… als ik toen wist wat ik nu weet…. maar ik ga niet in detail treden. (Hadden jullie gedacht, ja!)
Het ironische was wel dat het voor de rest niet meer zo goed klikte,.. niet dat ik dat door had.., maar een maand na die bewuste dag waren we uit elkaar. En toch heb ik geen spijt ervan. Het was jong, inderdaad, maar het was toch wel met de juiste persoon. We waren bijna een jaar samen en het is op een liefdevolle, respectvolle manier gebeurd. Niet tussen hoek en kant. Gewoon op de plaats waar het het beste gebeurt de eerste keer.

Natuurlijk heb ik nadien nog enkele, euh meerdere gasten versleten (of hebben ze mij versleten?) De één al meer dan de ander. Met sommige gebeurde het na een tijdje, sommigen hebben nooit van mijn lichaam mogen proeven, daarvoor bleven ze niet lang genoeg bij me. Op dat vlak was ik niet naïef. Wel weer experimenteel.Ja, lieven genoeg gehad en allemaal voor enkele maanden. Zelfs eene voor 1 jaar en eene voor 2 jaar (B. dus) En dan nog te bedenken dat ik voor B. 1 jaar compleet vrijgezel geweest ben, en na B. , dus voor Dave bijna 2 jaar!En als ik het zo bedenk is er voor mijn huidige schat maar 1 persoon die indruk gemaakt heeft in bed.
B. dus. Heeft het met de leeftijd te maken? Hij was thans 2 jaar jonger. Heeft het te maken met het feit dat we lang samen geweest zijn? Het was thans vanaf het prille begin al goed.. Ik weet het niet. De rest was alleszins b*llsh*t in vergelijking..
Dit is geen ode aan B. want ook al dacht ik dat het niet beter kon, dat kan dus degelijk wel, woehoew!
En nu gaan we te ver…

Wat wel een opvallend gegeven is. Als vrijgezel daalt je libido als een vallende vogel uit de lucht. En als pas-gebonden persoon schiet dat libido weer met diezelfde vaart en richting terug van waar het gekomen is. Een mens steekt bizar in elkaar..
Misschien is dit verschillend bij een man, ik weet het niet, of hangt het af van persoon tot persoon. Maar ik mag me toch gelukkig prijzen dat ik in mn single-periode content was met af en toe eens.. En dat laat ik gewoon open voor interpretatie.. Laten we wel zeggen dat one-night-stands niet echt mijn ding waren.
1 keer is mijn cijfer daarvoor, daar we nu toch al de hele tijd eerlijk zijn. En ja, mn mama en zussie lezen misschien mee!

Sexualiteit thuis. Op dat vlak zijn we dus heel open opgevoed. De tv werd niet uitgezet als er een blote borst te zien. Kwam Flodder op tv, we mochten gewoon meekijken. “Ooooh buurman, wat die je nou?” En erover praten is al helemaal geen probleem. (Soms is het wel beschamend als de papa weer eens een of andere sexueel-getinte opmerking in de groep gooit)
Opvoeding en sex. Het hoort erbij, want sex is niet vies. Sex is normaal, meneer de dode paus (is de levende ook zo hypocriet?) en heren en dames de conservatieve amerikanen.
Sex hoort bij het leven, sex creëert leven, Sex is leven. Of ga ik nu weer te ver :oD Waarschijnelijk wel, maar sex blijft een belangrijk gegeven. Toch in mijn leven..

En ouders, hou alsjeblieft jullie kinderen nog even weg van oorden der verderf ;oD

12:16 Gepost door Tinkerbell | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

ik herinner me nog dat ik op 14-jarige leeftijd mee uit moest om de zus te controlleren. Dat was altijd fun. De zus mocht wel niet vaak uitgaan, maar soit. Het plaatselijke jh bracht verlossing. Wetend dat ik in het oog werd gehouden door kinderen van de kenissen van ouders mocht ik elk weekend gaan. En ja, ik mocht een pintje drinken, maar niet meer dan dat. Ik hield mij er strikt aan. Ik werd ouder en het jh bleef mijn ding. Telkens mocht ik gaan tot 1h, en soms als er een bal was van één van de Gentse scholen, dan brachten mijn ouders mij daarheen. Een uur werd afgesproken, en in mijn 6de middelbaar mocht ik op zulke bals blijven tot 5h. Toen kwam de auto, en ja, de totale vrijheid.
Op gebied van seks ben ik een specialleke. Ik ben één van de weinige meisjes van onze generatie die het tot haar 20ste heeft volgehouden om maagd te blijven, zelfs in een relatie van 18 maand. Maar toen, ja toen ben ik ervoor gezwicht, maar kom, al bij al op bijna 22-jarige leeftijd nog maar één jongen gehad. Vind ik mooi!!!! :D

Gepost door: Anne | 11-08-05

jeugd idd, die klein mannen kunnen er weg mee, en ze durven je dan nog aankijken alsof je een oud meetje bent!

Gepost door: liese | 11-08-05

Ik was... ... 19 (en half!), dus bijna even lang gewacht als Anne, en nog steeds heel blij dat ik zo lang gewacht heb! Heb ook helemaal geen moeite gehad zo lang te wachten, achteraf bezien waren die vriendjes van voor mijn 19de het negen kansen van de tien toch totaal niet waard geweest! (Hoewel ik voor mijn 19de toch wel een keer 8 maanden en een keer 9 maanden een relatie gehad heb...)

Gepost door: liza | 11-08-05

Libido Daalt dat als je vrijgezel bent? Tiens...niks van gemerkt :-p

Gepost door: Péke | 11-08-05

... Het ligt soms ook wel aan de ouders hoor. Op de discotheek waar ik werk zijn er ouders die hun kinderen van 13 à 14 jaar proberen mee binnen te nemen, en als de portier dan zegt dat onder de 16 niet toegestaan is, zijn ze vies en beginnen ze van 'Jama, wij zijn er toch bij, ...' Is dat nu echt de opvoeding die de mensen tegenwoordig aan hun kinderen geven. Noem mijn dan maar ouderwets hoor.

Gepost door: Young Crazy Fool | 11-08-05

Seks hoort er inderdaad bij. Maar denk je nou echt dat ik wil weten hoe het er bij jou aan toegaat of wat of wie en hoeveel keer?

Gepost door: Huug | 11-08-05

@péke ik ook nie eigenlijk :-)

Gepost door: liese | 11-08-05

en niet alleen sex en drinken begint steeds vroeger....ook de puberteit.
en is nu soms al bezig bij mijn oudste!
ik hoop toch wel dat ze verstandig is die oudste van mij en er goed over nadenkt mocht ze in de toekomst alle dingen wil gaan doen die iedereen wel heeft gedaan in de puberteit...we wachten af!
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 11-08-05

Misschien Een ideetje, ja... Maar ik ben een beetje timide en beschaamd en alles.
Aheum.
Ik denk er nog over na.
Groetjes enneuh... schitterend stukje!

Groetjes,
GDB.

Gepost door: GDB | 11-08-05

@ Huug: bedankt voor je reactie. Maar tis niet dat ik iemand verplicht om dit te lezen hè..
Vrije meningsuiting en uit veel :o)
Young crazy fool: Inderdaad, het ligt voor het grootste stuk bij de ouders, maar zeg ik dat niet in mn tekst? Tzijn de ouders die niet tegen de kinderen ingaan hè, terwijl ze dat best wel zouden moeten doen. Maar ik denk dat dat te maken heeft met het feit dat de ouders zelf vroeger in hun jeugd hel weinig vrijheid hadden en dit zeker niet hun kinderen willen aandoen.
Maar een ander probleem is ook dat er ouders zijn die niet weten welke gevaren er allemaal in de uitgaanswereld schuilen..
En inderdaad, dat is nu toch echt geen opvoeding, je kinderen mee naar een discotheek nemen, dan ben ik ook maar ouderwets! ;)

Gepost door: Tinkerbell | 11-08-05

:-) Geen kinderen voor mij, zoveel is duidelijk :-)

Maar dat heeft niks met een laag libido te maken :-)

Gepost door: fILLE | 11-08-05

Verliefdheid kan mooi zijn .... onze oudste zoon is net terug van scoutskamp. Hij is 10 jaar en heeft zijn eerste 'lief'. Lotte noemt ze. Prachtig om hem bezig te horen over hoe mooi hij haar vind en dat hij (hij vroeg altijd maar hoe dat voelde ... vlinders in de buik) nu eindelijk de kriebels voelt. Allemaal nog heel onschuldig maar het is zo leuk dat hij alles komt vertellen. Dat zal wel niet blijven duren.

Gepost door: TD | 12-08-05

Waaw Ik heb je postje in één ruk (?!) uitgelezen. Je hebt echt precies verwoord wat ik er ook van denk!

Gepost door: An | 12-08-05

. Ik doe hard mijn best om mijn dochter weg te houden van zulke verderfelijke oorden. 't Is moeilijk, ze is dan ook al bijna drie, maar voorlopig gaat het nog net...

Gepost door: Coltrui | 12-08-05

Boh Seks is de barometer van een relatie. Stevige, betekenisloze seks is gewoon zonder betekenis. Liefdevolle relatie; liefdevolle, tedere en met momenten passionele seks.
Ne mens moet zijn wereld toch gezien hebben, naar de viskes gekeken hebben. Hoe kan je anders weten of je nu goede seks hebt of niet?
En het is juist datgene dat ouders doorgeven aan hun kinderen, de (juiste voor sommige, foute voor anderen) waarden en normen.

...

maar alles op zijn tijd en leeftijd natuurlijk!

Gepost door: Me | 12-08-05

Goed bezig En zo te zien is niet alleen je libido maar ook je schrijfvermogen weer aan het pieken!
Heb ervan genoten, net als van de vorige post trouwens, je bent het duidelijk nog niet verleerd : ).
Groetjes uit de Ardennen !

Gepost door: Tientjuh | 14-08-05

De commentaren zijn gesloten.