22-08-05

LittleStar's blog

Shrink Tink heeft haar loep weer eens vanonder het stof gehaald om de blog van bezoekertje 20.000, ‘LittleStar’, eens tot in de kleinste details te onderzoeken.
Toch spijtig, meisje, dat je een groot deel verwijderd hebt. De vaste bezoekertjes weten de reden wel en als dat jou manier van afsluiten is, dan moet je dat zo doen. Dat is jou keuze en die word gerespecteerd. Toch weet ik nog wel enkele dingen van het vorige. Ik zal dus proberen iets aan elkaar te breien, vooral van je ‘nieuwe’ periode en een beetje ongedetailleerd van je ‘mindere' periode.

LittleStar is wel degelijk een mooie kleine ster aan het firmament, alleen beseft ze dat zelf nog niet. Haar blog is voor haar haar uitlaatklep. Lange tijd ging ze door een zware en moeilijke periode, in strijd met haar hart, haar verstand, kortom haar ex en zichzelf. Menig van ons hebben met haar meegeleefd en haar met raad en daad bijgestaan. Maar dit was toch iets dat ze zelf moest doen, iets dat ze vroeg of laat wel ten volle zou beseffen. Nee, niet enkel met het verstand, maar ook met datgene dat liefde straalt.
Een nieuwe periode brak aan. K. werd LittleStar.
Even is het de ‘wreedaard’ toch nog gelukt om dat tedere, kwetsbare hart weer in handen te nemen. Om het daarna weer ten volle terug in haar gezicht te smijten. Maar dit maakte haar enkel sterker, haar ogen gingen open, teksten werden gedelete and the real LittleStar K. has entered the building! Bigger, harder, stronger!
Natuurlijk ga je nog door mindere periodes, meid, maar onthou dat dat voor iedereen zo wel eens geld. En onthou dat achter iedere wolk, de zon schijnt. Zelfs de sterren in de nacht zijn er altijd, ook al zie je ze niet

Maar soit, over naar haar ‘nieuwe’ hoofdstuk!

Deze ster is een avontuurlijk, fonkelend, flitsend gevalletje! Ze is afgestudeerd in iets dat met webdesign en pc-programma’s te maken heeft (sorry, ik weet niet de juiste benaming, ik weet ook niet of ik helemaal juist zit? Is het in de IT?) en is het blokken nog lang niet moe. In september trekt ze richting haar kot in Gent om er nog eens 2 jaartjes bovenop te gooien. En gelijk heeft ze, want werken moet je nog je hele leven!
Haar vakanties krijgt ze om met uitoefenen van een vakantiejob, deze met haar studies te maken hebben, en samen met haar ouders en zus op reis naar Caorle te gaan. Je kunt niet beter hebben, hoor! Op merendeel van de kosten van je ouders lekker genieten van de zon, de ijsjes, de pasta enz.. Velen benijden je!
Daar ze een stukje van haar hart verloren is in Italië, wil ze toch graag nog veel meer van de wereld zien, zelfs de minder toeristische landen. Maar voorlopige houd ze het voorlopig nog bij winkelstraten afstruinen en filmjes meepikken in de cinema.
Haar ouders spelen een belangrijke rol in haar leven, ook al zijn de meningen niet altijd gelijk, en mond het wel eens uit tot een kleine ruzie, maar toch staat LittleStar altijd voor ze klaar. Strijken, wassen, plassen, poetsen. Niets is haar teveel. Ze laat haar geblesseerde mama onder geen beding in de steek, ook al is de drang naar ontspanning groot.
Haar papa ziet wel degelijk in haar een kleine ster! Hij kon het niet laten om haar in te schrijven als figurant in het volgende muziekclipje van Belle Perez, haar favoriet dan nog wel, ennubeniksarcastisch! Doch had zij meer ambitie om voor het podium te gaan staan ipv erop. Maanrock was de redding! En gelukkig dat ze daarmee was!

Als je haar eens wilt uitnodigen voor een romantisch candlelight-diner, zorg er dan voor dat er steak met frietje op het menu staat, of toch tenminste pannekoeken.
Met bruine suiker, LittleStar? ;o)

22:22 Gepost door Tinkerbell | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

* Nice :) :$ .. Shrink Tink heeft da weer heel goe gedaan :) en de zon begint langzaam maar zeker weer te schijnen .. en bruine suiker is perfect, hoe wist ge da? ;p thx eh meid .. x

Gepost door: LittleStar | 22-08-05

Mooi ! Fijn voor littlestar dat ze de 20000 ste was, met de woorden recht uit Think haar hart moet littelestar niet meer twijfelen om haar naam te veranderen in lovely littelestar. Mooi hoor Think.

Gepost door: justin | 23-08-05

Knap hoor Tinkerbell, echt knap!

Gepost door: AV | 23-08-05

pancakes! laat die steak en frieten maar aanrukken :D
ik wil da gerust ne keer gaan eten :D

Gepost door: lord cms | 23-08-05

awel we zullen wij eens pannekoeken gaan eten, sé :D

Gepost door: Anne | 23-08-05

mmm pannenkoeken, swinters, szomers, ben ik altijd toe bereid om mij op te offeren om mee te gaan hoor :-)

Gepost door: liese | 23-08-05

ja pannenkoeken zijn altijd lekker :-)

Gepost door: fILLE | 23-08-05

Me dunkt dat de helft hier aan eten denkt. Maar ne pannekoek wil er wel in eigenlijk. Zolang Littlestar K maar beseft dat niemand het waard is om een deel van je leven te vergooien door depressief rond te lopen. Dan zal littlestar K snel Bigstar K worden :-) En dat geld voor alle depressievelingen.

Gepost door: Péke | 23-08-05

* Lol @ peke :p ben ik een depressieveling? :p Nu ja, 'k geef toe .. misschien met momenten .. kan der zo wel een aantal bedenken .. 't leven is ni altijd even gemakkelijk voor kleine kwetsbare meisjes :D

Gepost door: LittleStar | 23-08-05

Hahaha Péke bedoeld dat niet zo zenne, ken hem ondertussen :oD

En van de bruine suiker.. Ik bedoel daarmee dat je ooit als kind zei: ik wil niet in suikertje lopen.. je dacht dat het bruine suiker was :oD

Gepost door: Tinkerbell | 23-08-05

* Lol amai :p zo ver had 'k zelfs nog ni gedacht :) chique!

Gepost door: LittleStar | 23-08-05

De commentaren zijn gesloten.