26-08-05

Het ergernissen-stokje vs. glimlach-stokje

Geen tijd en dan nog 2 stokjes achter staan die ik best wel de moeite vind. Het ergernissen-stokje van Liza en het glimlach-stokje van Els.

Bij deze dus:
Noem 10 dingen die je ergeren:

Het feit dat ik nog geen tijd vind om hier iets degelijks te komen posten! Neenee, dat is geen ergernis, maar het stoort me wel.. nu ja, er staat hier nu weer iets dus..
1.) Als ik over iets 100% zeker ben en het wordt nog in twijfel getrokken. Vreselijk vind ik dat, dan zou ik kunnen stampvoeten! Maar dat doe ik niet, meestal ga ik dan onmiddellijk op zoek naar onweerlegbare bewijzen.
2.) Mijn collega ‘snul’ (zie post van (nog even opzoeken)) die nog steeds, na meer dan 1 jaar al hier te zijn, maar de helft presteert van wat ik presteer. En dan nog de hand boven het hoofd gehouden word. En de T-shirt die hij nu aan heeft!! Helgeel met helgroen, vreselijk. Not my colors!
3.) Als ik mijn auto juist gewassen heb, shiny and sparkling. Met veel geduld en liefde gedaan. En dan moet je een half uurtje later weg, begint het te regenen, rijd er vrachtwagen voor je… Jullie weten wel wat ik bedoel.. Net hetzelfde als je dweilt en er komt iemand met vuile schoenen binnen..
4.) Als ik iets van tv op video opgenomen hebt, het einde nadert en de band stopt. Blijkt dat de cassette vol staat! Aarggghhh! Gelukkig een ergernis die niet veel voorkomt.
5.) Als ik ergens op tijd moet zijn, ik vertrek op tijd maar heb een tractor voor me hangen, daarachter een vrachtwagen en de slagbomen van de spoorweg zijn dicht voor de komende 10 minuten! En dan ook nog eens 4 keer rood aan de lichten! Gebeurt me dus regelmatig, meestal als ik naar mn werk rij.
6.) Als ik op een rechte baan rij, niemand achter mij en er staat iemand op zijn oprit om uit te rijden. Hij blijft staan tot je goed dichtbij bent en vliegt dan voor je in en trekt dan nog niet eens op. En ja, een tegenligger natuurlijk zodat je niet voorbij kunt steken! Ik zou moorden kunnen begaan dan. Meestal hou ik het dan bij mijn ingebeelde bazooka en mijn realistische claxon. En nee, nood aan een preek over wegpiraten en zo heb ik momenteel niet nodig.
7.) Op een drukke dag in een winkelstraat lopen of over de markt. Ik kan echt niet tegen geschuifel en gedraal, ze lopen voor je in, stoppen opeens om met een tegenligger te converseren, kinderkoetsen die tegen je hielen rijden, enz.. Niks voor mij. Enkel als ik me er 3 dagen op voorhand mentaal op heb voorbereid.
8.) Als ik me op iets verheug en het wordt op het laatste moment afgeblazen..
9.) Als ik iets afspreek met iemand en die persoon/personen komt/komen te laat zonder iets te laten weten. En geen kwartier, daar kan ik gerust tegen, doe ik zelf ook wel eens, maar een half uur..
10.) Iemand die in mn ‘gat’ rijdt. Zeker als ik voldoe aan de opgelegde snelheid. Ik tik eens met mn dikke teen op mn rem. Meestal blijven ze wel achter dan. Doen ze dat niet, dan ga ik trager rijden. Komen ze nog dichter, nog trager. Willen ze voorbij, dan trek ik op. Ja, ik kan echt gemeen zijn in de auto. En neen, nog steeds geen behoefte aan een preek, hoor.. :o)

En voor degenen die zich ergeren aan schrijffouten, mijn oprechte excuses! Ik moet dit even tussendoor typen, snel dan ook nog, geen tijd om het na te kijken. Indien er fouten staan, let me know! Ik zal het aanpassen (en kan er enkel maar van leren)

Het glimlach-stokje is voor later!

12:11 Gepost door Tinkerbell | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

jah wie wil nu niet in uw gat rijden :p

Gepost door: lord cms | 26-08-05

. het verkeer is precies uw ding niet :)

@cms --> :D

Gepost door: hephi | 26-08-05

tis beloofd kzal nooit in uw gat rijden :s

Gepost door: Anne | 26-08-05

Echt Hephi Tis eigenlijk serieus contrasterend!
Ik kan echt rust vinden in mn auto en vind het zalig om ermee te rijden.
Maar ik erger me er dus ook het snelste en het meeste..
Raar..

Gepost door: Tinkerbell | 26-08-05

verkeer daarin steun ik u. Het moet niet rap gaan (toch niet altijd) maar het moet wel vlot gaan. En traag rijden kan even gevaarlijk zijn als snel rijden. Nah. :-)

Gepost door: Péke | 26-08-05

Iedereen ergert hem in het algemeen... een beetje aan dezelfde dingen merk ik. :-)

Een heel prettig weekend xxx

Gepost door: Lara | 26-08-05

oei oei tinky, wij zouden nogal een vloekconcert geven samen in de auto, ik zou je alleen maar meer opjokken om NOG trager te gaan rijden bij die gatkoteraar hehehe :-)

Gepost door: liese | 27-08-05

weer mijn staaldraadsnor Stel je voor, je rammen met mijn staaldraadsnor

Gepost door: somebody | 27-08-05

De commentaren zijn gesloten.