29-08-05

Sparkling!

Zaterdag heb ik schitters en fonkeltjes en sterrenstof en… gezien! Maar eerst maar beginnen bij het begin van mn weekend.

Na vrijdag weer een glimlach op mn gezicht getoverd te hebben om redenen die zeker en vast wel bekend zijn, trokken we samen met amigo X. Gent in om een hapje te gaan eten in den ‘Mistral’ waar andere maat J. in onze kielzog ook aan onze tafel plaatsnam.. Jongens, niet voor de grote honger daar, enkel voor de kleine en dees bibi had grote honger. Nu ja, de croque met zongedroogde tomaten-basilicum-tapenade was goed verteerbaar, de croque van het huis blijkbaar iets minder.
Vervolgens in de Marimain belandt waar 20 minuten later met veel commotie Lord Cms en Anne (en een vriendin van haar) zich aan onze tafel vervoegden. Lang zijn we echter niet gebleven, want Dave moet voorlopig nog op zaterdag (ipv maandag) zijn maandelijkse zakcentje gaan verdienen.
De volgende dag Lord Cms zijn burcht nog eens bezocht om de foto’s van zijn 3-weekse tripje naar Guatemala eens te zien.. Amai niet! *zucht* Schoon land!
Dan met ons tweetjes Gent nog eens onveilig gaan maken om zo te belanden op het terras van de Manteca waar luidruchtige snobjes hun vrijgezellenavondje inzette. Niet veel later Dave in de aantocht om mij te komen oppikken en weer een uurtje later trokken we samen met zijn broer, diens vriendin en haar beste vriendin richting Duinbergen om naar het vuurwerk te gaan zien (Ieder jaar is er een week ‘internationaal vuurwerkfestival’. Om de 2 dagen vuurwerk van een ander land, zaterdag was de laatste dag: Italië, winnaar van vorig jaar) Na anderhalf uur zoeken op de dijk naar een eetgelegenheid om iets degelijks binnen te kunnen werken hebben we het maar opgegeven en ons aan het eerste beste frietkot neergeplant. En ze smaakten, die frieten! Als je berenhonger hebt, smaakt alles wat eetbaar is goed!
Onze volle magen dan neergezet op het strand waar niet te veel volk zat en de muziek toch hoorbaar was om zo het fenomenale spektakel te aanschouwen..20 minuten lang een prachtig kleuren en glitterspel van ‘waaaw’s’ en ‘ooooooh’s’
Het mooiste vuurwerk ooit gezien en dan in een leuk (heel leuk) gezelschap.. Een aanrader voor iedereen volgend jaar!
Na een lekker ‘australian’ ijsje ons weer richting huiswaarts begeven (hun thuis dan).

Zondag riep het weer ons naar buiten en hebben we met ons tweetjes een wandeltocht van zijn streek naar het kasteel van Ooidonk gedaan. Zo’n mooie en rustgevende omgeving en ik die dacht dat het achter mijn achtertuin al de moeite was! Nog wat genoten van het mooie weer, en elkaar natuurlijk, en zo eindigde op de trein weer mijn weekend..

En zo zijn we weer maandag.. maandag baaldag… *zucht*

11:59 Gepost door Tinkerbell | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

amaai en twas met veel commotie zenne ;o)

Gepost door: Anne | 29-08-05

klinkt goed schoon weekend gehad, zo zouden er veel meer mogen zijn!
goeienacht
N

Gepost door: niki | 29-08-05

maandag is voor de meesten een baaldag en helemaal als je zo'n leuk weekend
hebt gehad...
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 29-08-05

ik ben nog altijd niet bekomen van de commotie
:D

Gepost door: lord cms | 30-08-05

De commentaren zijn gesloten.