01-09-05

Sorrow..

Vandaag gaat het al toch iets beter. Ik ga er echt werk van maken om me niet meer of toch amper te ergeren op het werk. Met mijn nieuwe mentaliteit zou dat toch moeten lukken, niet? :o)
De laatste tijd veel gelezen over ergens spijt van hebben. Ik moet zeggen dat ik tot nu toe nog van niet veel spijt heb in mijn jonge leven.
Dat ik gisteren ben gaan babbelen met de baas, geen spijt van, ook al was het verloren moeite, het is tenminste uit mijn systeem.

Dat ik vanaf mijn 3de jaar een kunstrichting ben gaan doen om aan het diploma te komen dat ik nu al 5 jaar in mijn bezit heb, daar heb ik ook geen spijt van. Misschien was het iets te laag voor mijn niveau (ik zou hoger aangekund hebben) maar er is wel genoeg werk te vinden voor bouwkundige tekenaars..

Misschien wel spijt dat ik nooit echt het studentenleven meegemaakt heb, maar hey, ik verdiende al vrij jong geld, kon al meer dan velen leeftijdgenootjes. En als ik dan ex-klasgenootjes tegenkom die spijt hebben van de richting die ze gevolgd hebben.. 5 jaar weggooien.. Nja, dan gaat die spijt toch alweer vrij snel over.
Ook al zit het me hier momenteel wat tegen op mijn werk (zou het een 5-jaar-crisis zijn?), spijt dat ik hier begonnen heb ik zeker niet.

Misschien wel spijt van het feit dat ik niks gespaard heb als jobstudente. Of dat ik zelfs de eerste jaren van mijn werkperiode de ballen op mn boekje gezet heb. Leven van dag tot dag, ook financieel. En het ging me altijd goed af. Nooit in de problemen gekomen. Wel veel discussies met de ouders erover.. Maar fun dat ik gehad heb!! Alles wat mijn hartje verlangde! Ik verwende mezelf dikwijls.

Spijt dat ik in mijn vorige relatie zo naïef was? Nope, zoveel dat ik daarvan geleerd heb! En gelukkig nu toepas. Een ezel stoot zich geen 2 keer aan dezelfde steen, dat ben ik dus ook niet van plan. Nu ja, spijt van mij huidige relatie… No way! Pril, nog steeds, ik weet het. Maar het verstand blijft aanwezig, hoor.

Misschien van 1 ding spijt. Dat ik mijn vorig autootje ingeruild heb tegen mijn huidige auto. Kzit met een soort leasing en ik kon toen kiezen: Afkoopsom betalen of nieuwe auto. En daar ik toen in een toch vrij serieuse relatie zat.. En schrik had voor complicaties die misschien na 3-4 jaar de kop opstaken, toch maar voor een nieuw exemplaar gekozen. Met alles erop en eraan, veel duurder. En 4 jaar afbetalen met dan nog eens een afkoopsom te dokken.. Dat betalen eraan ben ik beu. Nog 1 jaar volhouden en dan is ze volledig van mij. En dan zal het sparen pas tegoei kunnen beginnen. En nee, deze keer luister ik naar de mama als ze raad geeft. Mijn ogen waren groter dan mijn portemenee :oD Nee, zo erg niet. Maar als je in de 20 bent, raad ik je toch niet aan om een nieuwe, vrij dure auto op afbetaling te kopen. Tenzij het echt een hobby van je is.Dat is het enige waar ik spijt van heb als ik er zo over nadenk..
Dat is toch goed hè!

12:07 Gepost door Tinkerbell | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

Jaja... Ik vin 'et inderdaad ook nogal e grellig ottoke vur e metske van oerre leeftijd... :-) Maar je kan er maar plezier van hebben hè. Neem je dan maar voor om vanaf volgend jaar extra goed je best te doen om te sparen hè!

Gepost door: liza | 01-09-05

Inderdaad Liza dat is mijn doel, dit jaar nog sparen voor dat idd 'greloig otto'ke' en daarna voor mijn toekomst sè!

Gepost door: Tinkerbell | 01-09-05

gelukkig je bent 'n gelukkig mens als je maar van zo weinig spijt hebt...
zuchtje..
Daph

Gepost door: Daph | 01-09-05

Sparen Sparen heb ik ook nooit echt gedaan - mijn ouders en grootouders hadden wel een boekske voor mij - en nu ik samen met mijn vriendin gekocht heb en aan het verbouwen ben zou je misschien denken dat ik daar spijt van heb, maar ik kom goed rond en we doen het volgens het geld dat we hebben he. Dus nee, ook niet veel spijt in mijn leven.

Misschien wel dat ik 4 jaar vergooit heb in het school, maar hey, nobody's perfect

Gepost door: Young Crazy Fool | 01-09-05

als dat idd het enige is waar je spijt van hebt dan is dat bewonderneswaardig!

Gepost door: lord cms | 01-09-05

dat is niet alleen goed, dat is prachtig! Ik heb tot nu toe ook van niet zoveel zaken "spijt"... Misschien wel over meer dingen dan jij :p maar kom ja :-)

Gepost door: RedRose | 01-09-05

Ik heb er zelfs geen spijt van dat ik maar een kleine groep vriendinnen heb.
Maar die wat ik heb zijn wel echt de moeite :o)

Gepost door: Tinkerbell | 01-09-05

. Tis toch een plezant auto'ke om in mee te rijden vind ik :-)

Gepost door: fILLE | 01-09-05

leuk om dit te lezen van jou...
en toch alleen maar goed dat je kan zeggen dat je tot nu toe
eigenlijk geen spijt hebt van je leventje...op dat ene kleine
dingetje na maar daar kijken we niet naar hoor!!
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 01-09-05

allé zo een tof bakske :p

Gepost door: Anne | 01-09-05

shit!! ik wou dat Kakkenest dit las!!

Gepost door: chinezeke | 01-09-05

* Idd goe bezig! Tis spijtig als je van teveel dingen spijt zou hebben

Gepost door: pam | 02-09-05

en dat tegen 1,50 EUR de liter maar ja, koken kost geld

Gepost door: somebody | 02-09-05

De commentaren zijn gesloten.