03-10-05

Blabla

Het duimen heeft toch gedeeltelijk geholpen. Toch mogen jullie nog verder doen de komende 3 weken… Ook de kaarsjes branden ja ;o)

Verder weinig te zeggen de laatste tijd moet ik zeggen! "Happy people have no stories" zingt Therapy toch. En ik moet hem nog gelijk geven.
Van de andere kant toch weer veel dingen aan mn hoofd die eigenlijk weer te persoonlijk zijn om hier neer te typen..
Ah ja, en mn chariotje is nog steeds niet verkocht.

Dus dan maar een beetje over het weekend leuteren.
Donderdag een heerlijke verrassing gehad van Dave te mogen ontvangen ipv van vrijdag. Hij moest naar een belangrijk gesprek in Brussel. Bij de federale overheid. Jaja, het is nu officieel, binnenkort is hij ambtenaar industrieel ingenieur. (ik ga niet zijn volledige functie beschrijven, kwestie het een beetje bescheiden te houden)
Niet normaal hoe blij ik voor hem ben, kun je het eigenlijk nog veel beter hebben?

Vrijdagavond in slaap gevallen met ‘Million Dollar Baby’. Niet door de film, maar door het slaaptekort van vorige nacht ;o). Zaterdagmorgen dan maar verder gekeken en zelfs een paar traantjes laten vloeien. Echt een pracht van en film!
Ons dan rustig aan klaargemaakt om ons richting zijn hometown te begeven, met een tussenstop in Hasselt om de nieuwste van ‘Soulwax’ op de kop te tikken.
In D. aangekomen onze avond ingeluid met een gourmetschoteltje, krielpatatjes, wokgroentjes en een glaasje witte wijn by candlelight in zijn keuken. Kan het nog romantischer? Ik denk het niet!
Ons vervolgens richting Gent begeven waar we met zijn maten hadden afgesproken om de ‘Marimain’ onveilig te gaan maken. Dave zijn vrienden kennen me ondertussen al en weten dat ik graag begin met een wit wijntje (als ik niet moet rijden). Toch wou ik het rustig aan doen en tussendoor een watertje drinken. Maar helaas (of net niet ;o)) is het even over het randje geweest tot grote jolijt van mijn wederhelft..*knipoog*
Zondag natuurlijk als gewoonlijk tot 12 in bed gelegen. Het regende toch.. Ons middagmaal (suikerbrood en versgemaakte warme choco) verorbert, een pannekoekse met zn mémé gaan eten; ze verjaart volgende week maar dan zijn we er niet; en dan weer richting amigo's en amiga in Gent filmpje kijken. 'The aviator' Volgens mij hebben ze toch minstens 1 oscar gekregen voor langdradigste film van het moment. Amai niet! Na een uur lag bijna iedereen te zweven in dromenland en na 2 uur zijn we het opgestapt want ik moest ook nog op tijd terug in Limburg geraken zonder in mn karretje weg te dommelen. Nee, geen aanrader. Wel chapeau voor Leonardo's acteerprestaties maar ze werkten ons wel duchtig op de zenuwen. Wie em gezie heeft weet wat ik bedoel..

En zo is het alweer maandagavond.. Op naar het weekend zou ik zeggen!

20:05 Gepost door Tinkerbell | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Bedankt
Bedankt voor de info, Tinkerbell.

Was er iets verbonden aan jou 25.000ste bezoeker zijn ?

groetjes

Gepost door: Rickardo | 03-10-05

25000 nee, dan had ik het op voorhand laten weten als er iets aan verbonden was..
Maar toch proficiat!

Gepost door: Tinkerbell | 03-10-05

beloning

Oh, ik moet het dus doen met onsterfelijke roem :-)

Gepost door: Rickardo | 03-10-05

net zoals cathc me if yuo can, die gewoon onderhoudend is en "gangs of new yrok", die qua fotografie en regie heel wat kwaliteiten hebben, maar inhoudelijk mss iets te simplistisch om echt boven de middenmoot uit te steken...

Gepost door: lord cms | 03-10-05

.
een fijne werkweek, Tinkerbell

met niet teveel stress.


Gepost door: rickardo | 04-10-05

hei jij blijft ook druk bezig
hou je goed
fijne week
N
ps ik ga dus NIEt naar the aviator kijken

Gepost door: niki | 04-10-05

aviator Geen commentaar! of misschien toch wel, ik ben het niet met u eens :-)

Gepost door: fILLE | 04-10-05

Fille hier gaan we het dan eens over hebben, misschien kun jij het me laten inzen wat er boeiend aan is. (nja, we weet zijn er verborgen dingen die ik niet zag hè!)
:o)

Gepost door: Tinkerbell | 04-10-05

De commentaren zijn gesloten.