11-10-05

Weeral dokter!

Het kan weer niet op de laatste tijd. Zondag redelijk vermoeid geweest (ik die dacht dat het van het vroege opstaan was) en tegen dat het avond was moest ik helse pijnen doorstaan als ik slikte. Kwam daarbij dan nog eens dat ik een aft op mn tong had. Doordat ik er ’s nachts op gebeten had.
(De laatste weken klapt mijn kaak spontaan toe als ik in slaap val of al aan’t slapen ben, en meermaals heeft mn tong er al tussen gezeten. Met alle gevolgen vandien.. want ieder wondje in mn mond wordt dus een aft..)
Maandag toch maar gaan werken, maar het was nog steeds niks verbeterd. En tegen dat het middag was had ik hoofdpijn, gepaard met oorpijn en een vieze smaak in mn keel. Een dafalganneke heeft het euvel wel even afgezwakt maar toch maar besloten om naar de dokter te gaan.
Een keel- en neusontsteking zei de dokter. Gelukkig op tijd erbij want het was bijna een angina.
2 dagen thuis heb ik gekregen. En antibiotica. En diflucan (sommige vrouwen begrijpen wel wat ik bedoel, antibiotica heeft bijwerkingen) En dafalgans. En neus- en keelspray. En neem er dan nog mn ontstekingsremmende pillen voor mn bekken erbij..
Ik ben al blij dat mn ijzerkuur er sinds dit weekend opzit, anders moest ik niks meer eten. Mijn maag zou wel gevuld zijn met pillen en spraytjes en bruistabletten..
Nu zit ik dus halvelinge gedrogeerd achter mn pc’ke mn blogske up te daten. Maar liever gedrogeerd dan dat het kwijl langs mijn bek loopt omdat ik liever niet slik. :o)
Het enige voordeel is dat ik nu me nog eens kan bezighouden waar ik de laatste tijd amper tijd voor had en dat is blogs lezen en internetten!
Plat liggen is niks voor mij! …En nu maar hopen dat ik geen poepeklets van Dave krijg… ;oD
Ah ja, en ik moet ijsjes eten! Veel ijsjes! Als het maar koud is. Jeuj!

Zondagmorgen vroeg opgestaan om naar de automarkt te gaan. Ja, die kar van mij geraakt maar niet van straat! En het eerste wat ik zei tegen Dave toen we er geparkeerd stonden was: “Verdorie. Toch spijtig dat het zo koud is op onze vakantie in Marokko! Dat is toch zonde hè.” :o)
En voordat ik hier ‘racist’ naar mn kop geslingerd krijg (pas op, ik kwijl hè! :oD) het is werkelijk waar dat 80% van de bezoekers Marokkanen of Turken of Pakistanen of.. Islamieten in ieder geval, zijn.
En je komt dus binnen gereden, ze vliegen als duiven op een kruimeltje brood, op je auto, tot je het plakaatje met het bedrag erop zichtbaar neerlegt en dan druipen ze af als geslagen honden. Wij hadden nog geluk dat we vroeg daar waren. Er zaten er maar 15 rond mijn auto te fladderen. Maar diegenen die om 09.00 binnenkwamen…. 30-40 man, altijd. Eigenlijk echt niet normaal.

Niet veel kopers gehad, ook al was ik 1500 euro gedaald in mn prijs. Tot kwart voor 12... Een blank koppelte met 1 kind. Ze waren echt wel geïnteresseerd, maar vonden de prijs toch nog te hoog (der zit verdorie een kit op, maar die is dus geen ballen meer waard hè) Ze vertelden me hun prijs en ik vroeg of ik daar toch nog een dag of 2 over na mocht denken. Het was onder mijn minimumbedrag. Ik heb dan natuurlijk proberen wat te onderhandelen maar ze bleven bij hun prijs.
Zondagavond en gisteren dan eens alles goed bekeken. En eigenlijk zou ik er nog wel aan uit kunnen als ik hem weggaf aan die prijs. Maar ik zou toch proberen om iets meer te vragen.
Gebeld dus. Vroeg ik of hij nog geïnteresseerd was. Kreeg ik de wind van voren!
Koper: “Ik heb al vele slechte dingen over uw auto gehoord”
Ikke: “Huh?” Kwam een beetje uit de lucht gevallen.
K.: “Ja, ik heb eens rondvraag gedaan en velen vertelden me dat uw auto redelijk fel opeen geweest is.” (zwaar accident mee gehad heeft)
K. opnieuw: “Is dat uw auto wel?”
Toen viel mijne eurocent!
Ikke: “Ik denk dat ik al weet waarover u het heeft. Waarschijnlijk over een persoon die K.K. noemt?”
K.: “Inderdaad, dat was de naam”
Ikke: “Ja, dat is iemand die hier een kleine 2 kilometer verder woont en bijna net dezelfde auto als ik heeft. Hij heeft een half jaar geleden een frontale botsing ermee gehad, ook niet ver hier vandaan. Maar dat ben ik dus niet.”
K: “Aaaah, ik was al aant denken! Ik zag niks aan je auto en je was zo overtuigend toen ik vroeg of je er al accidenten mee gehad had. Ik dacht al dat je heel goed kon liegen. Mijn excuses.”
Ikke: “Neenee, ik zou het echt niet kunnen, hoor, zo’n prijs vragen voor een geaccidenteerde wagen. Maar ik begrijp uw reactie wel, ik zou ook zo reageren moest ik in jou plaats zijn.”
K.: “Ja, tis niet dat ik je ken hè. Er moet wel onderling vertrouwen zijn, maar je kan eene vreemde wijsmaken wat je wilt hè, maar ik geloof u, hoor.!
Ikke: “Moest je toch nog enige twijfels hebben, ik wil je het nummer van mijn garage altijd geven, zij zullen heel eerlijk tegen je zijn..”
K.: “Neenee, dat is niet nodig, hoor. Ik geloof je, tis alleen spijtig dat jij nu zulke toestanden krijgt door iets dat je buurman bij wijze van spreken gedaan heeft.”

En zo is het ook. Het was al een gek gezicht dat ik een dikke 2 jaar geleden juist dezelfde wagen (enkel de velgen waren ietsjes anders) als mij tegenkwam en dan nog in de buurt. Ik had toen zoiets van: Naäper! (ik was de eerste in Limburg met die uitvoering erop) Ik heb dan later eens met die persoon kunnen spreken en als we elkaar nu tegenkomen, praten we altijd over onze autootjes natuurlijk. Maar als het inderdaad zo is gelijk velen dachten die deze persoon ingelicht hadden, dat mijn auto een geaccidenteerde auto is, dan is dat natuulijk wel heel spijtig.. Het is toch al zo dat er regelmatig mensen op mij wenken die ik niet ken. Allemaal met het gedacht dat ik hem ben….

De koper was dus nog dik geïnteresseerd in mijn auto enkel zijn vrouw was nog niet helemaal overtuigd (omdat het een 3-deurs is) Hij ging me vandaag of morgen zeker iets laten weten. Dus laten we allemaal nog maar eens duimen, hè!

16:06 Gepost door Tinkerbell | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

onder dwang duimm ik maar
of ik krijg een sliert van dt dodelijk wkijl vanje naar mijn kop geslingerd en ik heb geen zin om door onmenselijke vreselijke biologische wapens geattackeerd te worden :D

Gepost door: lord cms | 11-10-05

ik duim zeker hoor... :p

Gepost door: Anne | 11-10-05

* En terwijl ik dit aan het lezen was was 'k een lekkere magnum aant eten ;) njum. Nog goed ijsjes eten & hopelijk wordt de auto verocht! :)

Gepost door: LittleStar | 11-10-05

spannend maar ik duim ook :-)

Gepost door: fILLE | 11-10-05

. Verkopen die handel! Die mensen bieden misschien minder maar ze willen hem wel hebben. Ok de madam wilt een deureke meer voor de kleine, ma het blijft een jonge moeder hé ;-) Dan ben jij alvast ook van het wenkprobleem af, ik zou dat toch maar hatelijk vinden. Gelukkig heb ik dat probleem niet, mijn benenwagen ziet er net als ik uit :)

Gepost door: Hephi | 11-10-05

:$ Ik zou het bijna nog vergeten.
veel beterschap gewenst!! :-)

Gepost door: Hephi | 11-10-05

Hahahah Hephi! Benenwagen! Te gek woord! :oD
Natuurlijk verkoop ik em, als ze terugbellen dat het goed is mogen ze volgende week em komen halen zenne. (ja, moet ook nog vanalles regelen hè)

Gepost door: Tinkerbell | 11-10-05

Ik duim ook mee! Ik weet hoe het is om lang te moeten wachten (en elke dag dat je langer moet wachten is sowieso een dag te veel!) dus ik hoop dat het deze keer de goeie keer voor jou is... Zo geraken we allemaal nog van ons wielen vanaf. En... ? Al een nieuwe op het oog?

Gepost door: Tientjuh | 11-10-05

En laat u (en uw gezondheid) maar goed soigneren!

Gepost door: Tientjuh | 11-10-05

good luck met de verkoop en veel beterschap met het kwijl :-)

Gepost door: liese | 11-10-05

Ik hoop ... dat je hem verkocht krijgt. Jammer dat eBay niets opgeleverd heeft ;-)

Gepost door: Wim | 12-10-05

De commentaren zijn gesloten.