01-02-06

Meer dan 14 dagen

..vooraleer ik hier nog eens kom piepen..
Tis kalm op het werk, maar als dees bibike iets in haar koppeke heeft dan is ze niet meer te weerhouden. Soms zelfs bijna op het fanatieke af.
Nu ja, het is wel een goed afleidingsmanoevre..

Tussen mijn ouders nog altijd hetzelfde, mama zal weggaan. En daar heb ik het nog steeds moeilijk mee. Tis ook een grote reden dat ik hier niet veel meer schrijf.
Hierover kan ik niet schrijven, ik laat enkel regelmatig mijn tranen eens vloeien terwijl Dave mijn wangen streelt.. Ik voel me gewoon te onbegrepen, ook al kan het misschien iets heel simpel zijn..
Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen.

Mijn bijna obsessie
En ik ben blij dat Dave mijn handrem in macht heeft, want soms is het nodig. We hebben besloten om toch voor zelf bouwen te gaan en zijn nu op zoek naar een bouwgrond voor een schappelijke prijs (dus neen, geen bouwgronden van 100.000euro). In Limburg is het zelfs mogelijk, je moet er alleen moeite voor doen (en een portie geluk voor hebben).
Het internet hebben we al voor een groot stuk afgesurft, immosite na immosite, notarissen, bouwfirmas enz.. Kranten doorspit en zelfs al een dorp doorkruist op zoek naar plaatjes. Momenteel zijn we bezig met gemeentehuizen af te schuimen, op zoek naar verkavelingen en dergelijke.. Maar onze zoektocht zal nog wel even duren, er is geen haast. Het belangrijkste is dat het ons aanstaat..

20:32 Gepost door Tinkerbell | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Banken Je bent toch al bij de banken langsgeweest om na te gaan hoeveel je kan lenen/besteden?

Gepost door: liza | 01-02-06

great! da's goed nieuws! en sterkte met de scheiding van je ouders!
succes me thet zoeken en laat je niet in de luren leggen door de immo-mafia!

Gepost door: lord cms | 01-02-06

@ Liza Ja, dat hebben we al gedaan. Via een goede vriendin van Tinkie geïnformeerd. We weten dus hoe ver we kunnen/mogen gaan.

Gepost door: Dafke | 02-02-06

allez zeg, fijn! Tof dat jullie een knoop hebben kunnen doorhakken, én veel succes in de zoektocht :-)

Gepost door: Josie | 02-02-06

De commentaren zijn gesloten.