01-03-06

Ola!

Lucia y el sexo, deze film moet je kijken zoals ze uitgebeeld wordt, en verder niet tijdens de film er teveel over nadenken. Gewoon ondergaan …
Een aanrader.

Onze eerste openbare verkoop van bouwgrond hebben we achter de kiezen. Leuke ervaring en zeker om nog eens over te doen ;o)
Ze boden naar onze normen toch iets te veel voor de 5 stukjes grond. Ik weet grotere stukken voor die prijzen. Het was dus niet voor ons voorbestemd. En ons hart lag er niet volledig in, geen getreur. Our search continues.

Het leukste van het afgelopen weekend was toch wel de boeking van ons kleine reisje! 13 augustus trekken we voor 5 dagen richting de ‘city’ van Art Nouveau’er Gaudi en Guëll! Barcelona! Een te vroeg maar dan laat verjaardagsgeschenkje van ons beiden, voor ons beiden! We logeren in het Silken Diagonal Hotel, een design 4-sterretje op wandelafstand van de Sagrada Familia.
Enkele jaren geleden ben ik er 1 dag op uitstap geweest, een soort excursie. Veel gezien maar eigenlijk nog te weinig, wel mn hartje er voor een stukje verloren..
Nog veel te veraf om me er al op te verheugen, maar ik kan er niks aan doen..*zucht

Iets dichterbij en ook een leuk vooruitzichtje is juni! Een weekendje in een super-chalet in de Ardennen met de amigo’s en amiga’s van Dave! Jeuj!! Olé!
Nu het nog kan, moeten we het er van nemen hè! Een mens moet toch iets meer doen dan sparen alleen ;o)<

En laat de zon nu maar uitkomen en alle sneeuwvlokjes doen verdwijnen. Hoe fel ik ook verlang naar mijn donzige warme jas na de zomer, des te meer verlang ik naar blote schouders na januari..

12:08 Gepost door Tinkerbell | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

sneeuw valt
als zomer
voor sproeten
zuiders temperament
met de reuk van ardeense ham
tga je goet
missie stinkie!
je hart ligt op de juiste plek!
x

Gepost door: ac | 01-03-06

sneeuw valt
als zomer
voor sproeten
zuiders temperament
met de reuk van ardeense ham
tga je goet
missie stinkie!
je hart ligt op de juiste plek!
x

Gepost door: ac | 01-03-06

Gaudi Ben een absolute fan van Gaudi, ben tot hiertoe 2 dagen in Barcelona geweest, en is een supermooie stad. Enkel spijtig dat de mensen er zo onvriendelijk zijn...
Onze citytrip komt ook met rasse schreden naderbij, eind van de maand zitten we voor meer dan een week in Boedapest... Ben eens benieuwd! Zal alleszins een stuk kouder zijn dan het zonnige Spanje, lol :-)

Gepost door: Josie | 02-03-06

barcelona --> daar ga ik ook deze zomer (in juli)

Gepost door: liese | 04-03-06

De commentaren zijn gesloten.