07-08-06

Long time no see

Hihi, even profiteren ervan dat ik op mn werk op skynetblogs kan *gniffel*

t'Is alweer lang geleden dat ik hier verteld heb wat er zoal gebeurd is in mijn kleine leuke leventje. Nu ja, leukere (en soms minder leukere) dingen te doen.
Pas een superfantastisch verlof met mijn venteke achter de rug, vol zon, hitte en veel water!
Leve de zwembadjes 'met een kleine knipoog naar onze moaten T. en F.!
Leve de Gentse feesten, ook al was onze aanwezigheid daar redelijk miniem. De zee bracht betere verkoeling 'met een knipoogje naar onze moaten en de sangria' Hè Dave overgeef (foei, kben weer niet lief, maar ik maak het je later goed :o))
Leve pintjes, ijsjes en l' amour!

Nu nog een klein weekje werken en dan 'olé' richting Barcelona. De 13de vertoeven we in de lucht!
Time flies by

Mijn ouders zijn ondertussen uit elkaar. Mama woont op een appartement, ik woon nog bij papa en mijn jongere zus pendelt tussen hun en haar vriend. De eerste maand was zeker niet makkelijk, even veel zwarte sneeuw gezien, maar ondertussen is alles weer op zijn pootjes terecht gekomen.
Om verschillende redenen is iedereen gelukkig en heb ik mijn draai gevonden. Laat maar rollen, zou ik zeggen. Ik sta met mijn gezicht naar de toekomst (nu even naar de nabije, Barca remember) en dat ziet er mooi uit.
Als alles goed verloopt, zullen Dave en ik tegen het einde van het jaar/begin volgend jaar ons eigen nestje bewonen. Een appartementje weliswaar, tenzij een goede ziel in de hemel besluit dat wij de lotto winnen ;o)
Onze bouwplannen hebben we even in de frigo gestoken, daar de rente's weer aan't stijgen zijn en in de krant stond dat ze de makelaars gaan aanpakken met hun veel te hoge prijzen.
Natuurlijk is dat niet de hoofdreden. Zulke verhalen zullen wel al jaren bestaan, al zijn de rentes inderdaad gestegen tot onze grote spijt. De voornaamste reden is dat eigenlijk een schone dikke spaarboek wel een hulpmiddel is, wil je bouwen.. En daar zijn we nu aan het werken.

Een andere reden was dat het bedrijf waar ikzelf werk voor een overname stond. Ondertussen is het dan ook overgenomen door een groot bedrijf in Ierland.
Geen van ons wist wat onze toekomst ging brengen, maar we zagen het niet zo positief in daar we van collega's in andere firma's (deze al door de Ieren ingepalmd waren) gehoord hadden dat er heel veel in de negatieve zin veranderd was. Onze bedrijfleiders zagen het ook niet zo positief in.
Gelukkig heeft onze 'big boss', ondertussen ex-baas, geopperd voor het behoud van onze werkmethode. Ierland heeft ingezien dat ze bij de andere firma's (ze bezitten bijna de volledige prefab-industrie in België en hebben bedrijven over de hele wereld) veel fouten gemaakt hebben door alles te centraliseren en gingen dus akkoord met de eis van onze dierbare ex-big-boss. You rock, Willy!
Alles is nu nog steeds zoals het was, er is zelfs vooruitgang!
Heel waarschijnelijk gaan ze hier binnenkort het 'glijdende-uren-systeem' invoeren. wat wwel eens zou kunnen betekenen dat ik vroeger kan beginnen en dus ook vroeger thuis kan zijn.

Maar toch zal ik nog enkele maanden argwandend blijven. Daar ik enkele maanden geleden werkzekerheid had, durf ik dat nu niet meer hardop te verkondigen. Ik wacht af.

Ook dat feit was voor ons dus een reden om onze bouwplannen even uit te stellen. En Dave zijn vaste benoeming natuurlijk eind dit jaar, al zal dat wel dik in orde komen!

Momenteel laten we het even op ons af komen gelijk het komt, al staat vast (als alles eezit) dat we binnen dit en een half jaar samen wonen. Want daar hunkeren we beiden naar..

Maar eerst!: Viva l' Espagne!


update: en nog eens leve Gentse feesten want op 21 juni 1 jaar geleden bezegelden Dave's en mijn lippen elkaar. Hij houdt het al meer dan een jaar bij me uit!! Hoezeehoera! ;o)

15:55 Gepost door Tinkerbell in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Enjoy! Geniet van de mooie dingen in het leven: de liefde, pintjes, vakantie en het hunkeren naar elkaar :-)

Gepost door: Dana | 07-08-06

:-) allez veel plezier in barca!
enne ja overnames zijn altijd goed om voor spookvrhalen te orgen op de werkvleor ;-)
'tis ne keer 'twat anders dan wakker te ligegn van wie nu de koffei moet zetten hé ;-)

Gepost door: lord cms | 07-08-06

Blij... ... nog eens iets van je te lezen Tinkie!
En nog blijer te lezen dat het heel goed met je gaat!
Ik wens jullie allemaal veel geluk toe!
Liefs van Fleur

Gepost door: Fleur | 07-08-06

hier zie! dat is weer even geleden
wanneer jij vertrekt naar barca
heb ik nog een dag parijs te goed
citytrippen, de enige vakantie
maar het kan maar deugd doen he!
geniet meisje, geniet! xxx
loads of kisses

Gepost door: abnormalia | 07-08-06

wel wel wel wie we hier terug hebben... binnenkort mag je terug een teken van leven van mij verwachten... :)

Gepost door: Anne | 08-08-06

Genieten... ... maar van je vakantie. Wij vertrekken een weekje later, hou nog wat zon over voor ons ;-)
Maak er een fijn weekend van.

Gepost door: Linda | 11-08-06

samenwonen allez, de zoektocht naar een tof appartementje mag dus straks beginnen. Ik kan ervan meespreken, van die hunkering bij elkaar te zijn, herinner me dat nog goed. Heb het trouwens ook nu nog, nu we toch al een paar jaar samenwonen...
De rente, zo heel hoog staat die toch nog niet? Het is voorlopig nog te doen hoor. Langs de andere kant, als je met die onzekerheden zit, een tijdje huren is sowiso een aanrader eer je gaat bouwen... Dat komt allemaal nog wel he :-)
Veel plezier op reis!!!!Breng de zon mee als je terugkomt ;-)

Gepost door: josie | 11-08-06

Ha die Tink... Ben hier eindelijk nog eens geraakt en ik zie dat jij het de voorbije tijd ook erg druk hebt gehad :)! Blij te zien dat het goed met je gaat :).
En...? Al terug uit Barcelona? Leuk geweest? Anyways, groetjes uit de ardennen!

Gepost door: Tientjuh | 22-08-06

De commentaren zijn gesloten.