20-12-07

Dafke

dyn006_small150_148_116_jpeg_37788_d37c94b20f4cd2e0aa2ac1fc323d9052Grappig! Ik las net mijn allereerste berichtje hier in mijn blogje terug! Het gaat over de 2 hondjes die iedere dag aan de overkant van het kanaal ,aan mijn werk, met hun baasje wandelen. Die we "Tinker" en "Bell" gedoopt hadden. Deze hondjes zijn er dus nog steeds! Iedere dag! Iedere middagpauze!
En het scheten-verhaal is ook nog steeds niet veranderd. Nog steeds tot mijn ergernis, hoor. Het zijn nog steeds dezelfde varkens al zijn ze ondertussen 3 jaar ouder.
Maar dit terzijde.

Als je dan je blogje zo eens terug overloopt (en enkele reacties terugleest) is het toch raar hoe het allemaal kan lopen. Zo is Dafke/Ekfad, mijn teerbeminde geliefde sinds 2 en half jaar, al vanaf het prille begin een lezer en af en toe commentator geweest.
Heb ik, voordat er zelfs nog maar sprake was van verliefde gevoelens, zonder hem zelfs ooit gezien te hebben, hem al eens beschreven als een zielsverwant die ik al m'n hele leven en vorige levens (als die er zijn) kende.
Heb ik het gehad over mijn levensmoto (Als ik morgen dood ga, heb ik een mooi leven gehad) dat hij gebruikt had in één van zijn tekstjes.
Heb ik een paar reacties terug gevonden waar ik hem helemaal in herken.
Vond ik teksten terug van het willen vinden van die romantische liefde, hopend dat Hij zo zou worden zoals in mijn gedachten, en bleek gewoon dat hij die Hij was die diezelfde gedachten mee zat te lezen.
Hij zal me af en toe wel een zaag gevonden hebben. Vind ik van sommige van mijn tekstjes ook, al zijn er ook lachwekkende bij. Hij vindt dat trouwens nu ook af en toe, in real life! LOL (Maar waarheid als een koe)

Ik zie hem doodgraag, mijn dafke/ekfad/dekfad/Dave'ke. Geen dag heb ik spijt van deze blog en dat ik Hem heb mogen leren kennen.

Als ik dan mijn ex-verhaal teruglees, dan is gewoon duidelijk wat het verschil is tussen liefde en échte liefde.

Mijn venteke, de dag dat jij mij een ring voorschoteld, zeg ik vol overtuiging: ja!!

12:05 Gepost door Tinkerbell in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Man,man,man gaan we terug over trouwen beginnen, ja!!!!????

Ik bereid mij al voor op een verlof vol oordopjes :o)

Gepost door: Dafke | 20-12-07

@Dafke Gnagnagna ;o)

Xx

Gepost door: Tinkerbell | 20-12-07

een 'subtiele'hint? ;-)

Gepost door: Josie | 20-12-07

De commentaren zijn gesloten.